Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън не е на себе си след

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън не е на себе си след
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън съсипана след удара на Хари, няма да я познаете

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън не е на себе си след абсурда, който провокира принц Хари с записките си.  Това е видно и папарашки фотоси, които се появиха в мрежата, съобщи БЛИЦ.

Местните медии прецизират, че това е първата обществена поява на брачната половинка на принц Уилям след скандалните заявки на Хари. 
-->
Кейт бе уловена зад кормилото на джипа си да напуща замъка Уиндзор. Тя е облечена в бежово палто, а към врата си е вързала моден кариран шал. По лицето й няма почти никакъв грим, а косата й е спусната.



На фотосите принцесата на Уелс наподобява замислена и тъжна. И по всичко проличава, че е доста обезпокоена от различията в фамилията.

" Тя е толкоз тъжна. Вижда се, че е доста обезпокоена от последните събития ", " Нашата принцеса не може да бъде пречупена! Тя си гледа работата, до момента в който Хари е ангажиран да разчиства сметки със фамилията си ", " Съжалявам, че Кейт трябваше да се сблъска с толкоз доста офанзиви от калифорнийските бегълци. Това е несправедливо ", " Кейт е мощна, може да се оправи. Тя резервира достолепието си макар ужасния тормоз “, пишат почитателите й.

Принцесата на Уелс и съпругът й са останали извънредно недоволни от написаното за тях в  " Spare ".

Уилям и Кейт са " доста смутени от разкритията на Хари ". Те подчертаха, че детайлностите са " ги блъснали доста мощно ", написа Us Weekly, базирайки се на свои източници.

Според събеседника на изданието кралското семейство би предпочело " да взема решение тези въпроси при закрити врата " и " би желало Хари да не е толкоз обществен и изострен " с обвиняванията си.

" Кейт счита, че дейностите на Хари са ужасни ", прибавя източникът. По думите му, " тя е ужасена, че е стъпкал името й в калта и ще й е мъчно да му елементарни ". 

Принцесата на Уелс е " възмутена и афектирана " от обстоятелството, че Хари е припомнил история отпреди съвсем 5 години, когато тя и Меган Маркъл са влезнали в изострен спор поради роклите на дребните шаферки преди сватбата на някогашната актриса през 2018 година

Тъй като тоалетът на принцеса Шарлот й бил огромен, Меган предложила на Кейт да се обърне към шивача, който към този момент бил в двореца, само че брачната половинка на принц Уилям поискала да се сменят роклите на всички шаферки.

След конфликта сред двете херцогът на Съсекс твърди, че е заварил жена си в стаята, " ридаеща на пода ". 

Хари си спомня и още един противен епизод, в който Меган помолила Кейт да й услужи с гланца си за устни по време на публично мероприятие.

" Изненадана, Кейт бръкна в чантата си и насилствено извади дребна тубичка. Мег си сложи малко на пръста и го нанесе върху устните си. Кейт направи мимика ", прибавя Хари. 

В книгата си херцогът на Съсекс признава още, че е останал отчаян от Мидълтън, която в миналото даже наричал своя сестра. По думите му, първоначално той харесвал Кейт, обичал метода, по който се смеела на шегите, само че връзките им почнали да се трансформират след сватбата й през 2011 година

Хари счита, че откакто се омъжила за брат му, Кейт към този момент не била толкоз радостна и отзивчива.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР